TOKO SM 2024 – Ilmoittautuminen

Varmista ennen ilmoittautumista että yksilökilpailuun ilmoittautuva koirakko / joukkueen koirakot täyttävät osallistumiskriteerit, jotka löytyvät linkin takaa:

Osallistumisoikeus TOKOn Suomen Mestaruuskilpailuun

Kilpailun järjestäjät ei palauta osallistumismaksuja, mikäli ilmoitettu koirakko ei täytä osallistumiskriteerejä.

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautumisaika on päättynyt!

Sekä yksilökilpailuun osallistuvat EVL koirakot, että joukkueen varsinaiset koirakot tulee ilmoittaa Virkkuun ilmoittautumisajan puitteissa. Varakoirakot ilmoitetaan virkkuun vain, jos ne nousevat joukkueeseen.

Lisäksi joukkueiden osalta tulee täyttää lomake (https://forms.gle/LQPvjrxn1JLLbpnx6ilmoittautumisajan puitteissa. Lomakkeella ilmoitetaan myös varakoirakot.

Yksilökilpailuun ilmoittautuminen:

EVL-koirakot, jotka eivät ole mukana joukkueessa.
  1. Maksa ilmoittautumismaksu 45€ tilille FI22 5091 0320 2269 04 viitteellä 28066.
  2. Lähetä kuitti maksusta sähköpostiin tokosm2024@gmail.com otsikolla ”yksilökilpailu kuitti”. Laita viestiin koiran rekisterinumero ja nimi.
  3. Saat vastauksena salasanan virkkuun
  4. Ilmoita koira virkun kautta (HUOM! Ilmoittajan pitää olla koiran ohjaaja, jotta virkku-tiedot tallentuvat oikein)

Joukkuekilpailuun ilmoittautuminen:

Joukkuekilpailuun voidaan ilmoittaa joukkue, jossa on vähintään koirakot: 1x ALO, 1x AVO ja 1x VOI/EVL tai enintään koirakot: 2x ALO, 2x AVO ja 2x VOI/EVL

Lisäksi joukkueeseen saa ilmoittaa enintään 3 varakoirakkoa (1x ALO, 1x AVO, 1x VOI/EVL)

Joukkueenjohtaja hoitaa joukkueen ilmoittautumisen kokonaan Virkku-ilmoittautumista lukuun ottamatta (kohta 5). Ilmoittautumiseen tarvitset ohjaajien nimet, koirien viralliset nimet ja rekisterinumerot, kilpailuluokat, säkäkorkeudet, sekä sen, onko koirakon mahdollista saada kokeessa koulutustunnus.

  1. Maksa ilmoittautumismaksu 45€ per joukkueen koirakko tilille FI22 5091 0320 2269 04 viitteellä 28066. Varakoirakoiden osalta osallistumismaksua ei makseta. Joukkueen maksut ovat siis vähintään 3 x 45€ ja enintään 6 x 45€.
  2. Lähetä kuitti maksusta sähköpostiin tokosm2024@gmail.com otsikolla ”joukkuekilpailu kuitti + joukkueen nimi”
  3. Saat vastauksena salasanan virkkuun
  4. Täytä joukkueen osallistumislomake
  5. Jokaisen joukkueessa olevan koiran ohjaaja ilmoittaa oman koiransa Virkkuun, jotta Virkku-tiedot ovat oikein. Huolehdi, että jokaisella joukkueen koirakolla on sama arkistointitunnus maksusta.
  6. Mikäli joukkueessa on koirakoita, joilla kaikki osallistumiskriteerit täyttävät tulokset eivät näy ilmoittautumishetkellä Koiranetissä, lähetä kuva koiran kilpailukirjasta sähköpostiin tokosm2024@gmail.com otsikolla ”joukkueen nimi + koiran nimi + kilpailukirja”